Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Dacă îţi place carnea în sos de vin, această reţetă va fi cu
siguranţă pe gustul tău. Pulpele apetisante de pui cu bacon nu vor
rezista prea mult în farfurie.
Pulpe de pui cu bacon în sos de vin alb |
3 fâşii bacon
2 linguriţe mix de condimente
60 g făină
1-2 linguri ulei
2 cepe, feliate
5-6 pulpe de pui
100 ml vin alb
200 ml supă de pui
pătrunjel tocat
sare
piper
2 linguriţe mix de condimente
60 g făină
1-2 linguri ulei
2 cepe, feliate
5-6 pulpe de pui
100 ml vin alb
200 ml supă de pui
pătrunjel tocat
sare
piper
Mod de preparare:
Preînzălzeşti cuptorul. Tai baconul
bucăţele şi îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei, 5-6 minute.
Transferi pe o farfurie. Într-un bol, amesteci făina cu mixul de
condimente, sare şi piper, după gust. Treci fiecare pulpă de pui prin
această compoziţie. Rumeneşti într-o tigaie, 2-3 minute, până îşi
schimbă culoarea. Aşezi carnea lângă bacon.
Sotezi ceapa 5-10 minute, până se
înmoaie. Adaugi vinul, amestecând încet, apoi combini cu supa de pui.
Ţii pe foc încă 5-10 minute. Întorci puiul şi baconul în tigaie şi dai
la cuptorul încins 40 de minute, acoperind carnea cu sos din când în
când. Serveşti cu pătrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.