Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Carne de vită coaptă sub „perniță” de varză

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Vă oferim o rețetă simplă, dar deosebită: carnea coaptă sub „perniță” de varză. Acest fel de mâncare vă va diversifica meniul: este neobișnuit de gustos.

Carne de vită coaptă sub „perniță” de varză

INGREDIENTE:

-500 g de varză;
-400 g de carne de vită;
-un morcov;
-o ceapă;
-½ linguriță de sare după gust;
-piper negru măcinat după gust;
-2 foi de dafin;
-4 linguri de ulei;
-150 g de cașcaval;
-4-5 linguri de smântână fermentată.

MOD DE PREPARARE:

1.Tăiați carnea de vită în cubulețe .
2.Tocați varza fideluță.
3.Dați morcovul prin răzătoarea mare.
4.Curățați ceapa și tăiați-o în jumătăți de semilună.
5.Puneți varza într-un bol. Adăugați sarea, piperul negru măcinat, foile de dafin și uleiul. Amestecați.
6.Ungeți o tavă potrivită cu unt. Puneți carnea în ea. Asezonați-o cu sare, piper negru măcinat și amestecați-o.
7.Al doilea strat va fi reprezentat de ceapă, iar al treilea de morcov.
8.Al patrulea strat va fi format din varză: răspândiți-o uniform.
9.Dați cașcavalul prin răzătoarea mare și răspândiți-l pe suprafața stratului de varză.
10.Ungeți suprafața mâncăricii cu smântână. Introduceți tava în cuptorul preîncălzit până la 190°C și coaceți carnea cu legumele timp de 60-70 minute. Identificați dacă este gata după moliciunea verzei.
11.Dacă budinca s-a rumenit, iar varza încă nu este gata, acoperiți tava cu folie de aluminiu și coaceți-o pe parcursul a 5-10 minute.
Cina este gata! Carnea aromată și varza gingașă. Încercați neapărat această rețetă! Este delicioasă și sănătoasă!
Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!