Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Pentru această ciorbă ţărănească de porc ai nevoie de tot felul de
zarzavaturi, albituri şi rădăcinoase, printre care şi ţelina, care îi va
da un plus de gust.
Ciorbă ţărănească de porc |
Ingrediente:
500 g carne de porc
2 morcovi
1 rădăcină pătrunjel
1 ţelină mică
1 ceapă mare
1 ardei gras
2 linguri ulei
3 roşii
2 cartofi
1 plic borş
sare
leuştean verde
2 morcovi
1 rădăcină pătrunjel
1 ţelină mică
1 ceapă mare
1 ardei gras
2 linguri ulei
3 roşii
2 cartofi
1 plic borş
sare
leuştean verde
Mod de preparare:
Se spală carnea, se taie bucăţi şi se pune la fiert în 3 litri de apă
cu sare; se spumează şi se fierbe circa 40 de minute la foc mic. Se
curăţă zarzavaturile şi ceapa, se taie
după dorinţă. Se călesc în ulei câteva minute şi se adaugă în supă.
Când carnea şi zarzavaturile sunt fierte,
se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe şi roşiile decojite tăiate mărunt. Se fierbe circa 15-20 de minute, se
adaugă plicul de borş, 2 litri de apă ca să nu fie ciorba prea deasă şi se
sărează după gust. Se lasă să dea în clocot, se opreşte focul şi se
aromează cu leuştean verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.