Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Vă prezentăm astăzi, o rețetă interesantă de supă de vită cu legume.
Această supă mai puțin obișnuită, fiind un deliciu super gustos și aromat. Supa se prepară
foarte simplu. Este o supă
sănătoasă și savuroasă. Simplu și rapid.
Supă de vită cu legume |
INGREDIENTE:
– 1,5 l supă de vită
– 2 vinete
– 3-4 roșii
– 1 ceapă
– 3-4 cartofi
– 2-3 linguri de smântână
– 2-4 căței de usturoi
– verdeață: mărar, pătrunjel, cozi de ceapă verde
– sare după gust
MOD DE PREPARARE:
1. Fierbeți supa de vită într-o cratiță.
2. Curățați cartofii și tăiați-i cuburi. Puneți cartofii tăiați în
cratița cu supă. Potriviți ingredientele cu sare după gust și fierbeți
cartofii, până sunt gata.
3. Curățați ceapa, tăiați-o cuburi mici și prăjiți-o într-o tigaie încinsă cu ulei vegetal, până se înmoaie.
4. Spălați vinetele, îndepărtați-le capetele și tăiați-le cuburi
mari. Adăugați vinetele în tigaia cu ceapă, amestecați și prăjiți până
vinetele sunt aproape gata - aproximativ timp de 5 minute.
5. Spălați roșiile, decojiți-le și tăiați-le cuburi mici. Adăugați
roșiile tăiate în tigaia cu ceapă și vinete. Amestecați ingredientele și
înăbușiți-le timp de 3-4 minute.
6. Potriviți legumele cu sare după gust și adăugați smântâna. Amestecați ingredientele și mai înăbușiți-le timp de 2-3 minute.
7. Turnați legumele înăbușite în cratița cu cartofii fierți. Aduceți
compoziția până la fierbere și mai fierbeți supa timp de 2-3 minute.
8. Spălați verdeața și tăiați-o mărunt. Curățați usturoiul și
tocați-l mărunt. Adăugați verdeața și
usturoiul în cratița cu supă.
9. Aduceți supa până la fierbere și opriți focul. Acoperiți
cratița cu capac și lăsați-o pentru 20 de minute. Serviți supa aromată
și foarte gustoasă cu o felie de pâine proaspătă.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.