Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supă de vită cu legume

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Vă prezentăm astăzi, o rețetă interesantă de supă de vită cu legume. Această supă mai puțin obișnuită, fiind un deliciu super gustos și aromat. Supa se prepară foarte simplu. Este o supă sănătoasă și savuroasă. Simplu și rapid.
Supă de vită cu legume
Supă de vită cu legume
INGREDIENTE: 
– 1,5 l supă de vită
– 2 vinete
– 3-4 roșii
– 1 ceapă
– 3-4 cartofi
– 2-3 linguri de smântână
– 2-4 căței de usturoi
– verdeață: mărar, pătrunjel, cozi de ceapă verde
– sare după gust

MOD DE PREPARARE: 
1. Fierbeți supa de vită într-o cratiță.
2. Curățați cartofii și tăiați-i cuburi. Puneți cartofii tăiați în cratița cu supă. Potriviți ingredientele cu sare după gust și fierbeți cartofii, până sunt gata.
3. Curățați ceapa, tăiați-o cuburi mici și prăjiți-o într-o tigaie încinsă cu ulei vegetal, până se înmoaie.
4. Spălați vinetele, îndepărtați-le capetele și tăiați-le cuburi mari. Adăugați vinetele în tigaia cu ceapă, amestecați și prăjiți până vinetele sunt aproape gata - aproximativ timp de 5 minute.
5. Spălați roșiile, decojiți-le și tăiați-le cuburi mici. Adăugați roșiile tăiate în tigaia cu ceapă și vinete. Amestecați ingredientele și înăbușiți-le timp de 3-4 minute.
6. Potriviți legumele cu sare după gust și adăugați smântâna. Amestecați ingredientele și mai înăbușiți-le timp de 2-3 minute.
7. Turnați legumele înăbușite în cratița cu cartofii fierți. Aduceți compoziția până la fierbere și mai fierbeți supa timp de 2-3 minute.
8. Spălați verdeața și tăiați-o mărunt. Curățați usturoiul și tocați-l mărunt. Adăugați verdeața și usturoiul în cratița cu supă.
9. Aduceți supa până la fierbere și opriți focul. Acoperiți cratița cu capac și lăsați-o pentru 20 de minute. Serviți supa aromată și foarte gustoasă cu o felie de pâine proaspătă.
Poftă bună!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!