Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Sosul marinara este un sos
pe baza de rosii, usturoi si ceapa si la care se adauga verdeturi
proaspete, sosul putand
fi pastrat timp indelungat.
Penne cu sos marinara, o reteta simpla dar
plina de savoare, o reteta usoara de vara prepararea ei durand doar
cateva minute nefiind nevoie sa petrecem prea mult timp in preajma
aragazului.
Penne cu sos marinara |
1 conserva rosii cuburi decojite
3-4 linguri ulei de masline
2 cepe
5 catei usturoi
busuioc
oregano
cimbru
patrunjel
sare, piper
Mod de preparare:
Tocam marunt ceapa si usturoiul si le sotam in uleiul de masline doar cat sa se inmoaie si sa isi elibereze aromele.
Tocam marunt ceapa si usturoiul si le sotam in uleiul de masline doar cat sa se inmoaie si sa isi elibereze aromele.
Aaugam continutul conservei de rosii.
Adaugam sare si
piper dupa gust si dam in cateva clocote. Punem apoi oregano, busuiocul,
cimbru si patrunjel dupa gust.
Fierbem pastele conform indicatiilor dupa ambalaj, le scurgem de apa si le adaugam in sos.
Amestecam si daca este cazul mai potrivim de sare si piper.
Daca nu tineti post puteti presara deasupra parmezan ras.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.