Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. O rețetă rapidă și extrem de gustoasă, una dintre cele mai bune
cui pui care există, pe care după ce o faci o dată, vei deveni dependent
de ea. Și asta datorită gustului deosebit al gorgonzolei. Nu zic mai
mult, fă-o și vei vedea!
Piept de pui cu sos gorgonzola |
Ingrediente:
- 4 bucăți piept de pui
- 400 ml smântână de gătit
- 250 g gorgonzola
- 200 g parmezan
- 3 căței de usturoi pisați
- sare și piper după gust
Mod de preparare:
- Taie puiul cubulețe și călește-l până devine rumen. Adaugă usturoiul, amestecă și călește 1 minut. Adaugă smântâna, amestecă ușor și lasă la foc mic 4-5 minute.
- Rade gorgonzola și parmezanul și adaugă-le peste puiul din tigaie.
- Asezonează cu sare și piper și mai lasă pe foc 1-2 minute.
Poți servi alături de o porție fierbinte de piureu de cartofi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.