Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulada cu gem de capsuni

Retete si gust
Chiar si cand in piata nu se mai gasesc capsuni, tot poti prepara o rulada delicioasa cu gem de capsuni, daca ai pus la pastrare. Fara praf de copt, fara coloranti, mult mai pufoasa si mai gustoasa decat cea de la magazin.
Rulada cu gem de capsuni

Rulada cu gem de capsuni

Ingrediente:

100 g faina, 100 g zahar, 4 oua, esenta vanilie, un praf sare, gem de capsuni

Ornat:

o lingura zahar pudra, apa 
Mod de preparare:
  1. Bate ouale cu esenta de vanilie si zaharul pentru minim 10-12 minute. Incorporeaza faina cu o spatula, folosind miscari delicate, de jos in sus.
  2. Odata incorporata faina, pune aluatul intr-o tava de prajitura tapetata cu foaie de copt. Niveleaza bine aluatul, apoi da-l la cuptor pentru 10-12 minute la 200 de grade.
  3. In rastimp, pregateste o alta foaie de copt, pe care o presari cu zahar pudra. Rastoarna blatul de rulada pe foaia de copt. Indeparteaza foaia de copt de pe spatele prajiturii si taie marginile.
  4. Intinde 6-7 linguri de gem pe blatul de rulada si ruleaz-o delicat, folosind foaia de copt. Pe masura ce rulezi, elimina foaia de copt din cale.
  5. Odata stransa rulada, tine-o 1-2 minute usor presata, sa isi pastreze forma. Combina zaharul cu foarte putina apa si amesteca, pentru a obtine o glazura. Raspandeste glazura de zahar cu miscari in zig-zag deasupra ruladei cu gem.
  6. Raceste desertul inainte de servire.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!