Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Rulada de pui cu sunca si cascaval

Retete si gust
Rulada de pui cu sunca si cascaval– o alta reteta faina cu carne de pui. Acum vre-o doua luni am facut  o rulada din piept de gasca  asa ca mi-am zis sa o incerc si cu piept de pui fiindca a avut mare succes. Cu cateva ingrediente in plus sau in minus  a iesit o bunatate care a disparut imediat,desigur.  Daca faceti rulourile un pic mai mici poate fi  un excelent aperitiv festiv dar si un fel principal alaturi de o garnitura la alegere.
Rulada de pui cu sunca si cascaval

Rulada de pui cu sunca si cascaval

Ingrediente:
500 g piept de pui cu os
100g sunca de Praga
100 gr cascaval
1 ou
2 lg cu ardei gras taiat cubulete
2 lg ulei de masline
4-5 codite de ceapa verde
sare
piper
boia dulce
fulgi de ardei iute
50 ml vin alb demisec
Mod de preparare:
Pregatim intai omleta. Punem intr-o tigaie o lingura de ulei si adaugam ardeiul tocat si coditele de ceapa maruntite.
Calim pret de 1 min dupa care adaugam oul batut bine.
Coacem omleta pe ambele parti si o rasturnam pe o farfurie une o lasam la racit. Dezosam pieptul de pui in asa fel incat sa obtinem o singura bucata.
Il punem intre doua foi de celofan si il aplatizam cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare si piper , asezam deasupra foaie de omleta , peste ea feliile de cascaval iar apoi feliile de sunca de Praga.
Rulam foarte strans bagand capetele pe interior.Legam rulada cu ata de bucatarie si o asezam intr-o tava obisnuita tapetata cu hartie de copt .
O condimentam cu sare, piper boia dulce si fulgi de ardei iute. Stropim cu putin ulei, adaugam vinul indoit cu apa si dam tava la cuptor pentru 30-40 min la foc moderat.
Cu 10 min inainte de a fi gata dizolvam o lingurita de miere cu 2-3 lingurite de sos de soia si ungem rulada cu acest amestec pentru a capata o culoare mai frumoasa.
Se serveste calda cu o garnitura alaturi.
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!