Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Papricas cu galuste si carne de vita

Retete si gust
Papricas de vitel cu galuste de faina. O reteta ardeleneasca de mancare cu sos rosu, o tocana de vita (papricas) gustoasa si aromata. Bucatele fragede de carne si sos delicios, usor picant, insotite de galuste (nokedli).
Papricas cu galuste si carne de vita
Papricas cu galuste si carne de vita

Ingrediente:

2 linguri bulion

sos chili

2-3 cepe

1 capatana usturoi

carne de vita

condimente

patrunjel

Galuste:

2 oua

un praf de sare

2-3 linguri de faina

Mod de preparare:

  • Ceapa se taie marunt si se caleste in putin ulei.
    Usturoiul tocat si el marunt se pune peste ceapa.
    Cand usturoiul si ceapa sunt calite se aduga bucatele de carne.
  • Si se stinge cu un pahar de apa, se lasa sa fiarba la foc mic, in jur de 20-25 minute, pana fierbe carnea.
    Intre timp preparam galustele
    Ouale se amesteca bine cu un praf de sare si cu faina.
    Trebuie sa iasa o compozitie putin mai groasa ca smantana.
  • Cand carnea este aproape fiarta se ia din compozitia de galuste cu o lingura si se pun galustele.
    Se vor umfla imediat.
    Se ia din zeama in care fierbe papricasul cateva linguri care se amesteca cu bulionul si sos de chili dupa gust.
  • Apoi se pune peste papricasul care este aproape fiert, se pune piper si se mai lasa 5 minute.
    La sfarsit se pune patrunjel tocat si se stinge focul.
    Si gata papricasul.
    Servim cu piure de cartofi si castraveti.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!