Idei de mancaruri usoare de vara neaparat de incercat!
Sunt colorate, satioase si nici nu te vor obliga sa stai prea mult in bucatarie
Buuun!
Sper sa va placa, Supa de dovlecel cu bacon.
Supa de dovlecel cu bacon |
2 dovlecei (fara coaja) taiati cubulete,
1 morcov
mare,
1 pastarnac taiati cubulete,
1 ceapa taiata marunt,
1 rosie mare taiata marunt,
1 catel de usturoi pisat.
Mod de preparare
Pune intr-o oala legumele (fara dovlecel) si toarna 2 linguri de ulei si o cana cu apa.
Pune capacul si lasa-le sa fiarba vreo 10 minute.
Adauga dovlecelul si circa 2 l de apa.
Condimenteaza cu sare si piper si lasa supa sa fiarba pana cand dovlecelul e moale.
Separat prajeste 100 g bacon (fara ulei) si adauga-l in supa.
Condimenteaza dupa gust, daca mai e nevoie si adauga marar tocat marunt.
Mananca supa cu smantana sau iaurt, fierbinte sau doar usor calda.
E buna oricum!
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.