Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Plejskavica este o specialitate
sarbeasca, un fel de hamburger facut dintr-un amestec de carne de vita
si de porc. In mod traditional se serveste cu inele de
ceapa, uneori fiind pus chiar intr-o chifla.Pljeskavica ( Plescavita sarbeasca)
300 gr carne tocata porc
300 gr carne tocata vita
1 ceapa mare
2-3 catei usturoi
cimbru
nucsoara
Vegeta
sare, piper
Mod de preparare
Punem carnea intr-un bol. Adaugam ceapa tocata marunt si calita in doua linguri de ulei si usturoiul pisat. Asezonam cu sare, piper, cimbru, nucsoara si Vegeta. Framantam bine aluatul cu mainile pana rezulta o compozitie omogena.
Cu mainile umede formam sase chiftele pe care le aplatizam.
Le punem pe gratarul incins.
Si le lasam pana se rumenesc.
Le punem pe gratarul incins.
Si le lasam pana se rumenesc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.