Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Porc in sos de mustar

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Daca doriti o cina rapida aceasta e o reteta potrivita. Carnea fiind taiata foarte subtire se face rapid iar sosuletul e gustos, servit mai ales cu paste.

Porc in sos de mustar

Porc in sos de mustar

Ingrediente:

350 gr file porc (pulpa)
2 linguri faina
1 lingurita sare
1 lingurita piper
1 lingurita boia dulce
putin unt pentru prajit

Sos de mustar:

1 ceapa
50 ml vodca (sau vin alb sec)
150 ml smantana
1 lingura plina mustar
sare, piper

Mod de preparar:

Taiem carnea felii subtiri. Feliile le introducem pe rand intr-o punga si le batem subtiri ca pentru snitele.
 
Trecem feliile prin faina amestecata cu sarea, piperul si boiaua. Le scuturam bine sa cada excesul de faina.
 
Intr-o tigaie incingem 1 lingura unt si prajim feliile de carne pe ambele parti, cam 3 minute pe fiecare parte.
 
 NotaL
 
* daca nu va incap in tigaie toate feliile o data, prajiti-le in mai multe ture, adaugand putin unt inainte de fiecare tura.
 
Scoateti carnea prajita pe o farfurie.
 
In tigaie caliti ceapa tocata pana se inmoaie si apoi stingeti cu vodca (sau vin). Lasati sa se evapore putin.
 
Adaugati smantana si condimentati sosul cu sare si piper. Dupa 1 minut adaugati mustarul, amestecati bine si mai adaugati 1/2 pahar apa. Aduceti la fierbere si asezati carnea in sos. 
 
Lasati sa fiarba la foc mic pentru 5 minute pe fiecare parte. Daca sosul vi se pare ca se ingroasa prea tare in acest timp picurati putina apa.
 
Serviti carnea si sosul langa o garnitura de paste.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!