Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Kavarma - tocăniță bulgărească

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Kavarma este una dintre cele mai gustoase mâncăruri bulgărești și se poate face atât din carne de pui, cât și din porc. Specificul ei, la fel ca în cazul multor mâncăruri bulgărești, sunt castraveții murați.

Kavarma - tocăniță bulgărească
Kavarma - tocăniță bulgărească

Ingrediente:

  • 750 g carne de porc/ vită/ pui
  • 1 praz
  • 4-5 linguri ulei
  • 100 ml sos de roșii
  • 1 linguriță paprika
  • 1 pahar de vin roșu
  • sare
  • piper
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 2 foi de dafin
  • 1 ardei iute
  • 2-3 castraveciori murați

Mod de preparare:

Puneți uleiul într-o cratiță pe foc și adăugați carnea tăiată cubulețe. Căliți carnea cu sare și piper, apoi adăugați un pahar de vin.

Când vinul s-a evaporat, puneți ardeiul iute tocat mărunt, paprika, foile de dafin și sosul de roșii. Lăsați să fiarbă cu capacul, amestecând din când în când. Când carnea este aproape gătită, puneți prazul tăiat bucăți, ceapa și morcovul tocate.
 
Lăsați până când legumele s-au gătit și sosul din vas a scăzut. La final, puneți castraveții murați tăiați felii și opriți focul.

Kavarma este gata și poate fi servită cu piure de cartofi, mămăliguță, orez sau simplă, cu pâine proaspătă și puțin pătrunjel verde.

Poftă bună!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!