Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Friptura de porc cu capac de smantana

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Friptura de porc cu capac de smantana este o friptura usor de realizat si una din cele mai bune fripturi pe care le-ati preparat vreodata. Carnea sub capacul de smantana se fragezeste de nu iti vine sa crezi. La friptura se poate folosi atat cotletele de porc cat si ceafa de porc sau pulpa de porc.  Servim alaturi un pahar cu vin.

Friptura de porc cu capac de smantana
Friptura de porc cu capac de smantana

Ingrediente:
 

1 kg carne porc (pulpa,ceafa, cotlet)
500 ml smantana
sare, piper
margarina (unt) pentru uns tava

Mod de preparare:

Carnea se taie felii de 1 cm grosime. 

Se condimenteaza carnea cu sare si piper. 

Ungem in strat mai  gros cu margarina (sau unt) vasul, tava si feliile de carne le asezam una langa alta strans. 

Deasupra se pune 500 ml smantana in asa fel incat sa acopere bine bucatile de carne (smantana trebuie sa fie pusa in strat gros de cel putin 1 cm). 

Tava astfel pregatita se da la cuptor, unde se va tine pana cand carnea se inmoaie. 

Deasupra stratului de smantana se presara un pic de sare.  

Am servit aceasta friptura alaturi de ciuperci champignon  trase la tigaie in putin unt si mamaliga fiarta apoi prajita in unt aromatizat cu usturoi. 

Se mai poate servi alaturi de cartofi, legume sotate sau cu rizibizi.


Pofta buna!

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!