Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Pateuri cu ciocolata din: aluat de patiserie, faina, ciocolata, ou, zahar.
Pateuri cu ciocolata |
Ingrediente:
- 1 pachet aluat de patiserie congelat
- cateva linguri faina
- 1 ciocolata, taiata bucati
- 1 ou, batut
- 2-3 linguri de zahar
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200 C. Intr-o tava puneti hartie de copt.
Presarati faina pe o suprafata de lucru. Taiati aluatul pe lungime in
jumatate. Se taie fiecare jumatate in sase, obtinand 12 bucati
dreptunghiulare.
Ungeti usor cu ou, adaugati cate o bucata de ciocolata in centru.
Ungeti usor cu ou, adaugati cate o bucata de ciocolata in centru.
Rulati si apasati cusatura cu dintii de la o furculita pentru a
sigila. Mai ungeti cu putin ou, asezati pe hartia de copt in tava. Se
presara usor cu zahar. Coaceti timp de 20 de minute. Lasati sa se
raceasca pe un raft de sarma, apoi serviti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.