Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Pregătește o gustare apetisantă, care nu îți va
răpi prea mult timp. Pateurile cu bacon și brânză vor fi pe placul
întregii familii.
Pateuri cu bacon și brânză rasă |
Mod de preparare:
Preîncălzești cuptorul la 190 °C. Așezi fâșiile de bacon într-un strat pe foaia de aluat. Presari brânza rasă, sare și piper, după gust. Rulezi aluatul strâns și îl dai la rece 20-30 de minute.
Feliezi rulada în bucăți potrivite pe care le așezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dai la cuptor aproximativ 15 minute, până când pateurile se rumenesc ușor. Servești după ce s-au răcit puțin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.