Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Salata cu branza de vaci si piersici

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.                 Aceasta salata racoritoare combina piersici moi si zemoase cu legume verzi crocante si cu o portie generoasa de branza de vaci cremoasa. Ingredientele se combina usor si rapid, cam cat timp ar dura sa preparati un sandvici.
Salata cu branza de vaci si piersici

Salata cu branza de vaci si piersici

Ingrediente:

  • 250 g fasole lata congelata
  • 175 g fasole verde rupta in doua
  • 115 g salata verde
  • 40 g untisor
  • 4 piersici coapte fara samburi si taiate in felii subtiri
  • 450 g branza de vaci slaba
  • 4 lingurite fulgi de migdale prajite
  • un praf de ardei iute 
  • fire de marar verde pentru ornat
  • Pentru dressing:
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie, coaja rasa si sucul
  • 1 lingurita mustar 
  • 2 lingurite miere limpede
  • 2 linguri marar verde tocat
  • piper negru dupa gust

    Mod de preparare:

    Se pune fasolea lata intr-o oala cu apa clocotita si se fierbe 4 minute. Se adauga fasolea verde si se mai fierbe totul 1 minut. Se scurg si se trec pe sub jet de apa rece.
    Pentru a prepara dressingul, se pun intr-un castron uleiul, coaja rasa si zeama de lamaie, mustarul, mierea, mararul tocat si piperul negru. Se amesteca bine.Se adauga cele doua feluri de fasole, salata verde, untisorul peste dressing si se amesteca bine. Se impart legumele in patru farfurii. Se aranjeaza feliile de piersici, iar pe deasupra se pune branza de vaci. Se presara fulgii de migdale si putin praf de ardei. Se orneaza cu fire de marar si se serveste.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!