Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Aceasta salata racoritoare combina piersici moi si zemoase cu legume
verzi crocante si cu o portie generoasa de branza de vaci cremoasa.
Ingredientele se combina usor si rapid, cam cat timp ar dura sa
preparati un sandvici.
Salata cu branza de vaci si piersici |
Ingrediente:
- 250 g fasole lata congelata
- 175 g fasole verde rupta in doua
- 115 g salata verde
- 40 g untisor
- 4 piersici coapte fara samburi si taiate in felii subtiri
- 450 g branza de vaci slaba
- 4 lingurite fulgi de migdale prajite
- un praf de ardei iute
- fire de marar verde pentru ornat
Pentru dressing:
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lamaie, coaja rasa si sucul
- 1 lingurita mustar
- 2 lingurite miere limpede
- 2 linguri marar verde tocat
- piper negru dupa gust
Mod de preparare:
Se pune fasolea lata intr-o oala cu apa clocotita si se fierbe 4 minute. Se adauga fasolea verde si se mai fierbe totul 1 minut. Se scurg si se trec pe sub jet de apa rece.
Pentru a prepara dressingul, se pun intr-un castron uleiul, coaja rasa si zeama de lamaie, mustarul, mierea, mararul tocat si piperul negru. Se amesteca bine.Se adauga cele doua feluri de fasole, salata verde, untisorul peste dressing si se amesteca bine. Se impart legumele in patru farfurii. Se aranjeaza feliile de piersici, iar pe deasupra se pune branza de vaci. Se presara fulgii de migdale si putin praf de ardei. Se orneaza cu fire de marar si se serveste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.