Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Halaszle, supa ungurească de peste

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.                 Halaszle, supa ungurească de peste, in Ungaria se mananca de Craciun, dar si in restul anului. Veți avea nevoie de răbdare și pasiune pentru a duce la bun sfârșit rețeta, să puteți savura gustul inconfundabil al acestui preparat tradițional unguresc.
Halaszle, supa ungurească de peste
Halaszle, supa ungurească de peste

Ingrediente:
  • 2 kg de peste
  • 1 lingura de untura
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 cartofi mare
  • 2 linguri mari de boia
  • 2 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • Sare si piper dupa gust

    Mod de preparare:

    Curatam pestii de solzi si aripioare, ii evisceram si ii spalam bine.
    Curatam ceapa si ardeii, le spalam, le taiem bucati mari si le calim in untura timp de 3-4 minute.  Adaugam boiaua, rosiile taiate, cartoful taiat cubulete si usturoiul zdrobit, adaugam apa peste ele si punem bucatile de peste.
    Cand legumele sunt fierte, strecuram supa, dam legumele prin sita si separam oasele de carne.
    Se reintoarce supa in oala, adaugam pasta de legume si carnea de peste separata de oase, mai adaugam boiaua, sare si piper dupa gust.
    La final adaugam in supa bucati de peste file si mai lasam sa clocoteasca 10 minute.
    Ciorba se serveste fierbinte cu paine alba si ardei iute.
    Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!