Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Ciorba de capatine de peste, este un preparat rustic
si gustos, indicat atunci cand dispunem de peste proaspat, acesta fiind
unul dintre produsele cele mai sanatoase. Ciorba de capatine de peste poate fi
servita atat rece, cat si calda.
Ciorba de capatine de peste |
Ingrediente:
- 8 cartofi
- 1 ceapa mare
- 1kg de capatine de peste
- 3linguri bors
- 3 linguri bulion
- sare de lamaie o lingurita
- delikat
- 2 morcovi
- o cana de orez
Mod de preparare:
Se ia pestele, se scot icrele din el. Apoi se scot branhiile, se taie capul si se spala. Se iau cepele si le taiem si le tocam. La fel facem si cu morcovul: il taiem rondele. Decojim cartofii si ii taiem cubulete. Punem orezul spalat. Le punem in oala cu ciorba pe care o punem pe foc. Dupa ce au fiert legumele si orezul, punem capatanile de peste. Punem borsul, bulionul, sare de lamaie si delikatul. .
Se mai da intr-un clocot. Se serveste alaturi de ardei iute. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.