Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta. Nu
stiu cati dintre voi mananca picant, insa daca nu o faceti, sa stiti ca
ar trebui. Mancarea picanta este foarte sanatoasa. Reteta de mai jos este foarte usoara,
si contine numai bunatati. Alaturi de un orez, este delicious.
Sper sa pregatiti si voi aceasta reteta.
Tigaie picanta |
Ingrediente:
- 200 gr carne de vita,
- 1 morcov,
- 1 ceapa mica,
- 1/2 dovlecel,
- cateva felii de vanata,
- 2 ciuperci,
- 1/2 ardei capia,
- 1/2 ardei gras verde,
- 1 ardei iute cu seminte cu tot,
- 1 lingurita miere de albine,
- ulei,
- sare.
- 1 morcov,
- 1 ceapa mica,
- 1/2 dovlecel,
- cateva felii de vanata,
- 2 ciuperci,
- 1/2 ardei capia,
- 1/2 ardei gras verde,
- 1 ardei iute cu seminte cu tot,
- 1 lingurita miere de albine,
- ulei,
- sare.
Mod de preparare: Incepem
prin a spala carnea si legumele. Apoi le taiem pe toate. Carnea o taiem
fasii, iar legumele, in afara de ardeiul iute, pe care il taiem rondele,
le taiem julienne.
Intr-o
tigaie punem 2 linguri de ulei, si cand s-a incins adaugam carnea de
vita. O lasam pana cand isi schimba culoarea si incepe sa se arameasca.
Dupa
ce carnea s-a mai aramit, incepem sa adaugam legumele treptat. Intai
adaugam ceapa si o lasam impreuna cu carnea maxim 1 minut la foc mediu
spre mare, dupa care incepem sa adaugam si restul legumelor la fel.
Dupa
ceapa adaugam morcovul, si la fel il lasam 1 minut, dupa care adaugam
ardeii, apoi vinetele, dovleceii si la sfarsit ciupercile Avand grija
ca pe fiecare sa le lasam 1 minut inainte sa le adaugam pe urmatoarele.
La sfarsit adaugam ardeiul iute, sarea si mai lasam pe foc totul pt inca 3-4 minute. Inainte de a lua tigaie de pe foc adaugam o lingurita miere de albine si amestecam totul.
La sfarsit adaugam ardeiul iute, sarea si mai lasam pe foc totul pt inca 3-4 minute. Inainte de a lua tigaie de pe foc adaugam o lingurita miere de albine si amestecam totul.
Serviti alaturi de orez Sper sa
pregatiti si voi aceasta reteta, pentru ca este foarte gustoasa, plina
de vitamine si sanatoasa, si se prepara si foarte usor. Trebuie doar sa
avem putina rabdare sa taiem toate legumele frumos, sa le pregatim. Caci
dupa aceea totul este gata in aproximativ 10 min.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.