Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Supa crema de praz

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
La noi acasa, supele crema sunt la mare cautare. Astazi avem supa crema de praz. Toata lumea a fost fericita, iar supa a fost mancata fara probleme.
Supa crema de praz

Supa crema de praz

Ingrediente:

  • 4 fire medii praz
  • 2 ardei grasi verzi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 100 grame spanac verde
  • 2 cub unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • 1,5 l apa plata
  • putin smantana naturala pentru servit

Mod de preparare:

  1. Se spala legumele si se curata de samburi, frunze uscate, coji, etc.
  2. Prazul se taie rondele se aseaza in oala - doar 3 tulpini de praz, ultima se pastreaza deoparte.
  3. Ardeiul verde se rupe bucati si se aseaza in oala.
  4. Cartofii se taie bucati si se adauga legumelor din oala.
  5. Se spala spanacul si se aseaza si el in oala
  6. Se adauga apa plata si se aseaza oala pe foc.
  7. Se fierbe totul cca 15 minute, pana cand legumele se inmoaie bine.
  8. Se ia oala de pe foc, se lasa 10 minute la racorit, dupa care se paseaza legumele, cu ajutorul unui mixer vertical - impreuna cu apa si se mixeaza 30 secunde, pana cand se obtine o compozitie fina si cremoasa.
  9. Se adauga untul taiat in bucati si se amesteca usor, pentru omogenizare.
  10. Separat, se taie rondele fine prazul ramas, iar ardeiul gras rosu se taie cubulete.
  11. Se incinge uleiul de masline, iar in acesta se pun la calit prazul si ardeiul gras rosu, pregatite mai sus.
  12. Dupa ce acestea s-au inmuiat, se condimenteaza, se scot si intr-un bol si se lasa la racorit.
  13. Supa de praz se potriveste de sare si piper, apoi se toarna in boluri.
  14. Supa se serveste fierbinte, garnisita cu legumele colorate calite si putin smantana si crutoane.
Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!