Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Oua de ciocolata cu unt de arahide

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Nu-ti trebuie nicio forma speciala pentru a prepara oua de ciocolata cu unt de arahide. Tot ce-ti trebuie e foarte putina indemanare si un apetit pe masura dulciurilor pregatite.

Oua de ciocolata cu unt de arahide

Oua de ciocolata cu unt de arahide

Ingrediente:

50 g unt  
125 g unt de arahide  
160 g zahar pudra  
100 g biscuiti simpli 
250 g ciocolata cu lapte si/neagra  
o lingura ulei  
decor pentru prajituri
 
Mod de preparare:
  1. Zdrobeste biscuitii in robot sau intr-o punga, folosind facaletul. Separat, combina untul cu untul de arahide si zaharul, apoi adauga biscuitii sfaramati.
  2. Aluatul rezultat ar trebui sa fie unul maleabil. Modeleaza cu palmele 1-2 linguri de compozitie si da-i forma ovala, similara cu a unui ou.
  3. Asaza “ouale” obtinute pe o foaie de copt, intr-o tava, si da-le la frigider 2 ore sau la congelator 40-50 minute.
  4. Topeste ciocolata cu o lingura de ulei la microunde/bain marie, amestecand la fiecare 30 de secunde, in cazul microundelor.
  5. Folosind 2 furculite, trece fiecare ou din unt de arahide prin ciocolata topita, elimina excesul de ciocolata si pune-le la loc pe hartia de copt. Da desertul din nou la rece pentru alte 30 de minute, sau pana cand ciocolata se solidifica complet.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!