Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Cu putina indemanare si cu o reteta pas cu pas sigur reusesti sa faci niste pachetele de carne delicioase, pentru care sa iti fie admirate abilitatile culinare.
Pachetele de carne |
Ingrediente pentru sos
Fiecare felie de carne se asaza intre doua bucati de folie alimentara si se bate cu ciocanul de snitele.
Carnea tocata se amesteca cu parmezanul ras si ceapa marunt taiata si se potriveste de sare si piper.
Se repartizeaza carnea tocata pe fiecare felie de carne
Se strang marginile carnii formand niste pachetele care se leaga cu sfoara de bucatarie si se pun sa se rumeneasca in ulei bine incins, se intorc, se presara faina, si se mai lasa un minut.
Se adauga restul legumelor curatate si taiate marunt. Se pun si cuburile de rosii, foaia de dafin si supa si se lasa la fiert 40 de minute. Spre final, se potriveste gustul sosului de sare si piper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.