Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Bastonase crocante de dovlecei/zucchini

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Preparati retete simple si savuroase. In aceasta saptamana, profita de zilele libere din weekend, gatind retete pe care le veti adora. Pentru acest weekend iti propunem o reteta savuroasa de bastonase crocante de dovlecei/zucchini.
Bastonase crocante de dovlecei/zucchini
Bastonase crocante de dovlecei/zucchini

Ingrediente:

  • 3 dovlecei zucchini medii
  • 100g pesmet
  • 50g parmezan ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spala dovleceii/zucchini fara sa ii cureti de coaja, sterge-i bine si taie-i in bastonase potrivit de groase. Din fiecare dovlecel/zucchini trebuie sa obtii 8 bastonase.
Bate oul intr-o farfurie, adauga sare si piper dupa gust si amesteca totul cu furculita pana se omogenizeaza. Intr-o farfurie separata, amesteca pesmetul si parmezanul ras.
Treci bastonasele intai prin ou, apoi tavaleste-le bine prin amestecul de pesmet si parmezan. Pune-le in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si coace-le pentru 20 de minute in cuptorul preincalzit la 180oC sau pana cand se rumenesc.                                                                                                                                                       Serveste caldute cu sos de usturoi cu marar. Pentru sosul de usturoi pisati usturoiul,frecati-l cu sare,1-2 linguri de ulei si putin otet,apoi amestecati-l cu smantana.
Adaugati la sfarsit marar fin tocat. Dati sosul acoperit la rece pana in momentul servirii.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!