Astăzi vă prezentăm varianta rapidă de lipii. Lipii cu sos de lapte, este absolut fantastică, fierbinte, apetisantă
și extrem de gustoasă. Aceasta se prepară mult mai rapid decât rețeta
clasică de lasagna. În mai puțin de o
oră veți obține o mâncare delicioasă și sățioasă pentru toată familia!
Lipii cu sos de lapte |
Ingrediente:
– 500 g de carne tocată
– 2 cepe
– 500 g de ciuperci
– lipii subțiri
– 1 pahar de lapte
– 1 lingură de făină
– cașcaval
– sare și piper negru
Mod de preparare:
1. Prăjiți ciupercile cu ceapă, asezonați carnea tocată cu sare și piper.
2. Ungeți forma de copt cu unt și așezați ingredientele în straturi: lipie, carne tocată, lipie, ciuperci, lipie și așa mai departe.
3. Preparați sosul de lapte: amestecați o lingură de făină cu lapte, adăugați sare și aduceți amestecul la fierbere. Luați sosul de pe foc, acesta trebuie să se îngroașe. Turnați sosul peste compozitie, presărați deasupra cașcavalul ras și coaceți compozitia la cuptor timp de 30-40 de minute până se va rumeni.
Vă dorim poftă bună alături de cei dragi!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.