Macaroane cu sunca de pui, smantana si cascaval la cuptor. O reteta simpla
de pui cu smantana cu cascaval si condimente. O reteta rapida care se prepara intr-o singura tava.
MACAROANE CU SUNCA LA CUPTOR |
Ingrediente
- 400 g paste( macaroane
- spaghete)
- 4 oua
- 100 g smantana
- 200 g cascaval
- 300 g sunca de pui
- sare
- piper
Mod de preparare
Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si le lasi la scurs.
Separat, bati ouale cu smantana, sare si piper.
Taie cubulete mici sunca si cascavalul.
Intr-o tava din yena pui pastele fierte, adaugi apoi sunca si cascavalul, iar apoi dea supra torni ouale batute cu smantana.
Asezi cateva felii de sunca taiate pe lung si ceva verdeata.
Dai tava la cuptorul incins circa 30 de min.
Pofta Buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.