Friptura de pui aromate |
5 pulpe de pui
4 catei de usturoi
doi centimetri de radacina de ghimbir
o jumatate de lingurita de boia iute
o jumatate de lingurita de boia dulce
o jumatate de lingurita de turmeric
o jumatate de lingurita de chimen măcinat
o jumatate de lingurita de sare
250 ml iaurt de casa
4 catei de usturoi
doi centimetri de radacina de ghimbir
o jumatate de lingurita de boia iute
o jumatate de lingurita de boia dulce
o jumatate de lingurita de turmeric
o jumatate de lingurita de chimen măcinat
o jumatate de lingurita de sare
250 ml iaurt de casa
- Mod de preparare
- Incepem prin a prepara sosul pentru marinat, operatiune deloc complicată.
- Curatam usturoiul si ghimbirul si le taiem bucati mai mici.
- Punem in blender iaurtul, usturoiul, ghimbirul si restul condimentelor si le amestecam foarte bine.
- Aceasta compozitie o turnam peste carne si amestecam totul bine pentru a cuprinde cat mai mult din ea.
- Acoperind vasul in care am pus carnea si il punem in frigider lasandu-l la marinat peste noapte.
- A doua zi punem carnea cu tot cu amestecul de iaurt intr-un vas, il acoperim cu folie de aluminiu si il dam la cuptor pentru 40-45 de minute sau pana scade sosul de iaurt.
- Cu zece minute inainte de a fi gata scoatem folia si lasam sa se rumenească mai bine deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.