Ciorba de macris fara carne
|
Ciorba de macris fara carne
|
- Type:
- Felul principal
- Numarul de porții:
- 4 porții
- Preparare:
- 5 min
- Gătire:
- 10 min
- Gata în:
- 15 min
- Dificultate:
- Foarte usor
Ingrediente:
- 1 kg macris
- 2 cepe mici
- 3 linguri orez
- 250ml lapte
- 2 oua
- sare, patrunjel verde, ulei
Se toaca ceapa marunt si se caleste pana devine sticloasa apoi se adauga macrisul spalat bine.
Se caleste apoi se adauga cele 3 linguri de orez si se mai caleste cateva minute.
Adaugam 3 litri de apa rece si lasam sa fiarba pana este fiert orezul. Apoi se pune laptele si se da intr-un clocot.
Stingem focul si amestecam galbenusurile cu putina supa fierbinte si rasturnam amestecul in oala.
Albusurile le dam drumul intregi in oala.
Potrivim de sare si mai adaugam patrunjel verde tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.