Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Saratelele din aluat de foietaj sunt o sugestie buna pentru cei care au timp limitat de stat in bucatarie, dar si pentru cei care sunt amatori de foietaj pregatit rapid si extrem de simplu. Am pregatit ceva rapid de rontatit din aluat de foietaj pentru a savura alaturi de prieteni langa o halba de bere, la un joc de carti sau remi.
SARATELE RAPIDE DE POST DIN FOIETAJ |
1 buc. aluat foietaj
Pentru topping:
120-150 ml ulei de masline
1/4 lingurita sare
piper proaspat macinat
1 lingurita cimbru uscat
1 varf cutit pudra de usturoi
1/4 lingurita boia dulce de ardei
1/4 lingurita condiment arabesc
Optional:
seminte de chimen
MOD DE PREPARARE:
Am taiat pe lungime aluatul de foietaj dezghetat peste noapte in frigider. Am pregatit toppingul amestecand intr-un bol 120 ml ulei de masline cu toate condimentele.
Daca vi se pare prea gros adaugati inca 30 ml ulei.
Am mutat fasiile in tava de copt cu putina distanta intre ele. Le-am uns cu toppingul din ulei de masline si le-am copt aproximativ 25 minute in cuptorul preincalzit la 180°C pe convectie.
Sper sa le incercati!
sFAT:
Daca vreti sa puneti parmezan - sunt megadelicioasi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.