Crochete de cartofi |
Cand sunt fierti ii scurgem de apa si ii pasam pana obtinem un piure.
Adaugam cascavalul ras si patrunjelul tocat marunt.
Amestecam.
Adaugam sare, piper si amidon si amestecam pana la omogenizare.
Daca nu aveti
amidon puteti folosi faina.
Ungem suprafata de lucru cu putin ulei, ne ungem si mainile si formam bastonase aproximativ de grosimea unui deget, cu lungime de circa 15 cm.
Mie mi-au iesit
aproximativ 20 bucati.
Incingem uleiul si cand acesta incepe sa sfaraie adaugam crochetele de cartofi.
Aceste trebuiesc prajite in baie de ulei, eu am miscat tigaia in
timpul prajirii, ca sa fie acoperite de ulei din toate partile.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.