Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Cui nu i-ar plăceam atunci când vine acasă, să fie așteptat de un bors deliciod și cald? Acest bors se face destul de ușor, așa că dacă n-ați mai făcut bors până acum, acesta nu este un motiv să renunțați. În plus, cât de des aveți ocazia să gustați un fel de mâncare în care elementul principal să fie gulia? Sigur nu prea des!
Bors de gulii |
- 2 gulii
- 2 morcovi
- 1 patrunjel
- 4 cepe verzi mici
- 1 frunza telina
- 1 rosie
- 1 ardei gras
- 500 ml bors
- patrunjel verde
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- smantana
Mod de preparare
Se curata legumele se spala si se taie dupa bunul plac.
Se pun la calit morcovii, ceapa, ardeiul si rosia, cand sunt gata se adauga apa necesara si guliile taiate.
Se pune sare, piper si frunza de telina.
Se lasa sa fiarba.
Cind sunt gata fierte se adauga borsul (sau Bors Magic) si se mai lasa sa dea un clocot.
Se pune smantana, presara patrunjel verde tocat deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.