Daca nu va incanta ciorba de salata puteti sa faceti una de spanac, procedand exact la fel, dar inlocuind salata cu spanac. Poate fi preparata pe tot parcursul anului, dar mai ales primavara, cand ne dorim o detoxifiere a organismului.
Ciorba de salata cu kaizer si jumari de ou |
Ingrediente:
2 bucati salata verde
1 ceapa
1 fir tulpina telina
150 gr kaizer
200 gr smantana
2 cuburi knor
2 catei usturoi
2 oua
sare, piper
1 ceapa
1 fir tulpina telina
150 gr kaizer
200 gr smantana
2 cuburi knor
2 catei usturoi
2 oua
sare, piper
Mod depPreparare:
- Ceapa si telina tocate le-am calit in putin ulei pana s-au inmuiat, am adaugat apoi 1.5 l apa si cuburile knorr. Am lasat la fiert la foc mijlociu.
- Intre timp am prajit kaizerul taiat felii si crestat, fara ulei, pana a devenit crocant.
- In grasimea lasata de kaizer am facut o omleta din cele 2 oua batute cu putina sare.
- Kaizerul l-am pus in supa si am mai lasat la fiert 10 minute.
- Apoi am adaugat salata curatat si taiata fideluta si am lasat la fiert cam 10 minute. Am condimentat cu sare si piper.
- Smantana am dizolvat-o cu supa fierbinte si am turnat-o incet in supa amestecand continuu. Am aruncat inauntru si usturoiul strivit. Am mai lasat sa dea cateva clocote.
- La sfarsit am adaugat omleta taiata cubulete.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.