Ori
de câte ori ai poftă de o porție de pulpe de pui, inspiră-te din
rețetele noastre apetisante. Încearcă o combinație de sos cu ciuperci și
bacon, care va fi cu siguranță pe gustul tău.
Pulpe de pui cu ciuperci şi bacon |
Ingrediente:
5 fâşii bacon, bucăţele
4 pulpe de pui
2 linguriţe mix de condimente
2-3 căţei de usturoi, pisaţi
250 g ciuperci, feliate
crenguţe de cimbru, după gust
240 ml lapte
sare
piper
Mod de preparare:4 pulpe de pui
2 linguriţe mix de condimente
2-3 căţei de usturoi, pisaţi
250 g ciuperci, feliate
crenguţe de cimbru, după gust
240 ml lapte
sare
piper
Preîncălzeşti cuptorul la 190 °C. Într-o tigaie teflonată, rumeneşti baconul, la foc mediu. Transferi pe o farfurie. Condimentezi pulpele de pui cu mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Le aşezi în tigaie, pe porţiunea acoperită de piele, şi le ţii pe foc în jur de 7 minute, până se desprind cu uşurinţă. Dai la cuptor, 13-15 minute. Dai deoparte.
Căleşti ciupercile, 4-5 minute, până îşi schimbă culoarea. Amesteci cu usturoiul, încă 1 minut. Torni laptele şi adaugi cimbrul. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Laşi să dea uşor în clocot, apoi mai ţii pe foc, 2-4 minute. Amesteci cu baconul şi pulpele de pui. Serveşti imediat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.