Nu te gândi că rezultatul o să fie dulce din cauza mierii. Ea se
combină atât de bine cu restul ingredientelor, încât o să te
îndrăgostești de gustul final!
Ciocănelele de pui cu miere şi muştar |
Ingrediente:
- 8 ciocănele
- 50 g boabe de muştar
- 2 linguri miere
- sare
- piper
- cimbru
- 2-3 căţei de usturoi
- salată verde
- 2-3 linguri pesmet
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
2. Ciocănelele se condimentează cu sare, piper, boabe de muştar, cimbru şi usturoi pisat. Se lasă câteva minute la rece şi se prăjesc în uleiul bine încins aproximativ 30 minute.
3. După ce s-au rumenit, se scot, se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant şi se trec prin miere şi pesmet copt.
4. Se servesc cu garnitură de salată verde sau salată de roşii cu busuioc. Ciocănelele de pui cu miere şi muştar se pot servi şi cu mujdei de usturoi sau sos alb.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.