Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Sarmalele "leneșe”

Retete si gust
„Sarmalele leneșe” este rețeta care păstrează aroma verzei în compoziția acestora. De asemenea, nu mai este nevoie să fie mâncate cu smântână, deoarece ele se gătesc în sos de tomate și smântână, ingrediente care le fac irezistibile chiar și pentru cei mai pretențioși dintre noi.
Sarmalele "leneșe”
Sarmalele "leneșe”

Ingrediente:

- 500 de grame de carne tocată 
- 100 de grame orez
- 2 ouă
- jumătate de varză mică
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 2 linguri de pastă de tomate
- 5-6 linguri de smântână
- condimente după preferințe
- verdeață

Mod de preparare:

  1. Dați morcovul prin răzătoarea mică și tăiați varza mărunt. În acest timp, puneți orezul la fiert. După ce fierbe orezul, amestecați morcovul, varza, orezul, carnea, ceapă tocată mărunt și ouăle într-un bol.
  2. Asezonați cu condimentele preferate și amestecați compoziția bine.
  3. Amestecați smântâna cu pasta de tomate până când compoziția se omogenizează. Puteți pune sare și condimente, după gust.
  4. Modelați chifteluțele la dimensiunile care vă convin, iar după ce ați făcut acest lucru, puneți-le într-o tavă termorezistentă. Turnați deasupra sosul obținut din pasta de tomate și smântână și bagați tava la cuptor.
  5. Atenție! Sărmăluțele nu trebuie să fie coapte mai mult de 30 de minute, deoarece pot deveni prea uscate. După ce le scoateți din cuptor, puneți deasupra verdeață, după gust. Pentru un plus de savoare, puteți să prăjiți 5 minute sarmalele înainte de a le băga la cuptor.

Acum, că ai aflat de ce se numesc „sarmale leneșe”, suntem siguri că nu vei rezista tentației de a le încerca măcar o dată. Află că nu vei fi dezamăgită! Această rețetă este apreciată de toată lumea și merge perfect la o masa. Modul nonconformist de preparare sigur îți va surprinde invitații într-un mod plăcut!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!