Cartofi la cuptor cu cascaval |
Mod de preparare
Cartofii cu cascaval la cuptor sunt irezistibil de buni!
Tot ce trebuie sa faci este sa cureti cartofii si ii tai rondele subtiri. Tai si vanata in felii subtiri si condimentezi cu sare, piper si nucsoara.
Intre timp ungi o tava de copt cu unt si usturoi si incepi apoi asezatul legumelor. Intai un strat de cartofi, apoi un rand de cascaval ras si la sfarsit un rand de vinete.
Cascavalul ramas il amesteci cu ouala si cu smantana, pe care le torni peste compozitia din tava.
Totul se pune la cuptor pentru 30 de minute, la temperatura de 200°C.
Cand s-a rumenit frumos, se scoat cartofii cu cascaval de la cuptor, se presara pe deasupra rondele de arpagic si se serveste celor dragi.
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.