Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Tocanita de cartofi cu galuste si carnat afumat

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Reteta de tocanita de cartofi cu carnat afumat si galuste de faina este o reteta veche si indragita in multe zone ale tarii. Este o mancare cu ingrediente putine, se prepara repede, este satioasa si gustoasa. Poate o sa vi se para ciudat dar in unele zone ale tarii, tocanita de cartofi cu carnat afumat si galuste de faina se mananca, cu compot de prune, o combinatie de neinteles pentru multi dar va asigur ca merge de minune.

Tocanita de cartofi cu galuste si carnat afumat

Tocanita de cartofi cu galuste si carnat afumat

Ingrediente:

Pentru tocanita
Pentru galuste

Mod de preparare:

Se caleste ceapa tocata in doua linguri de ulei

Carnatul afumat se taie in bucati potrivite si se caleste impreuna cu ceapa 1-2min

Cartofii taiati cubulete ceva mai mari si boiaua se pun peste carnat si se amesteca de cateva ori

 Se adauga apa fierbinte cat sa acopere cartofii si se lasa la fiert

Cand tocanita a inceput sa fiarba pregatim galustele de faina

 Se bate oul intreg cu furculita si un praf de sare, se toarna faina si se amesteca bine pana compozitia nu mai prezinta cocoloase, compozitia nu trebuie sa fie nici prea tare nici prea moale, daca oul este mai mare mai puneti putina faina

Cu o lingurita umezita in apa rece se pun galustele la fiert, nu luati mult aluat pe lingurita, in timpul fierberii galustele vor creste destul de mult

 Se potriveste tocanita de sare se pune ardeiul gras curatat de cotor, intreg sau feliat cum va place si se mai lasa la fiert 10-15min

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!