Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Reteta de tocanita de cartofi cu carnat afumat si galuste de faina este o reteta veche si indragita in multe zone ale tarii. Este o mancare cu ingrediente putine, se prepara repede, este satioasa si gustoasa. Poate o sa vi se para ciudat dar in unele zone ale tarii, tocanita de cartofi cu carnat afumat si galuste de faina se mananca, cu compot de prune, o combinatie de neinteles pentru multi dar va asigur ca merge de minune.
Tocanita de cartofi cu galuste si carnat afumat |
Mod de preparare:
Se caleste ceapa tocata in doua linguri de ulei
Carnatul afumat se taie in bucati potrivite si se caleste impreuna cu ceapa 1-2min
Se adauga apa fierbinte cat sa acopere cartofii si se lasa la fiert
Se bate oul intreg cu furculita si un praf de sare, se toarna faina si se amesteca bine pana compozitia nu mai prezinta cocoloase, compozitia nu trebuie sa fie nici prea tare nici prea moale, daca oul este mai mare mai puneti putina faina
Se potriveste tocanita de sare se pune ardeiul gras curatat de cotor, intreg sau feliat cum va place si se mai lasa la fiert 10-15min
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.