Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Monte Cristo a fost servit pentru prima oară în California de Sud, prin anii ’50. Nicicând nu a fost mai gustoasă combinația de șuncă și cașcaval! Fă această rețetă simplă pentru mic-dejun, prânz sau chiar cină. Rapidă, incredibil de aspectuoasă și sățioasă.
Sandwich-ul Monte Cristo |
- 2 ouă
- 4 felii de pâine
- 2 linguri de muștar
- 2 linguri de maioneză
- 200 g de șuncă presată
- 30 g brânză (Gruyere) rasă
- 2 linguri de unt
- sare și piper după gust
Mod de preparare:
Bate ouăle bine într-un vas îndeajuns de încăpător pentru un sandwich, cu puțină sare și piper.
„Asamblează” sandwich-urile cu muștar, maioneză, cașcaval și șuncă. Pune sare și piper după gust. Presează-le puțin.
Topește untul într-o tigaie, la foc mic. Înmoaie bine fiecare sandwich în parte în oul bătut și pune în tigaie. Prăjește câte 2-3 minute pe fiecare parte până se rumenește ușor și brânza se topește.
În original, acest sandwich se servește cu zahăr pudră pe deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.