Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Reteta de salata boeuf se adreseaza persoanelor ce tin anumite diete cu continut scazut de carbohidrati. Salata are acelasi gust cu al retetei clasice doar ca nu are cartofi.
Ornata doar cu gogosar murat, a lasat o impresie buna celor care au vazut-o si desigur, mancat-o.
Salata boeuf |
Ingredientele:
Pentru baza salatei:- 2 kg Morcovi
- 1.3 kg Telina
- 1 kg Pastarnac
- 1 kg Carne de porc
- 1 lingura Sare de bucatarie
- 400 grame Gogosari murati
- 400 grame Castraveti murati
- dupa gust Piper alb macinat
Pentru maioneza:
- 3 buc. Galbenus de ou (crude)
- 3 lingurite Mustar
- dupa gust Sare de bucatarie
- 1 litru Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare:
Pentru baza salatei:
Curata toate legumele de coaja si spala-le. Spala carnea si portioneaza in bucati mai mici.
Pune la fiert legumele si carnea in apa cat sa le acopere. Adauga si sarea.
Cand intra furculita cu usurinta in legume, sunt fierte. Lasa la racit.
Taie legumele si carnea cubulete, inclusiv gogosarii si castravetii murati.
Pentru maioneza:
Prepara
maioneza astfel: amesteca galbenusurile cu sarea si mustarul si mixeaza
la viteza mare, incorporand treptat uleiul. La final, maioneza trebuie
sa fie ferma, fara sa alunece din castron, daca il intorci invers.
Asamblare:
Amesteca totul, daca este necesar mai adauga sare, presara un praf de piper si apoi orneaza salata in functie de inspiratie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.