Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Salata boeuf

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html

Reteta de salata boeuf se adreseaza persoanelor ce tin anumite diete cu continut scazut de carbohidrati. Salata are acelasi gust cu al retetei clasice doar ca nu are cartofi.

Ornata doar cu gogosar murat, a lasat o impresie buna celor care au vazut-o si desigur, mancat-o.
Salata boeuf

Salata boeuf

Ingredientele:

Pentru baza salatei:
  • 2 kg Morcovi 
  • 1.3 kg Telina 
  • 1 kg Pastarnac 
  • 1 kg Carne de porc 
  • 1 lingura Sare de bucatarie 
  • 400 grame Gogosari murati 
  • 400 grame Castraveti murati 
  • dupa gust Piper alb macinat
Pentru maioneza:
  • 3 buc. Galbenus de ou (crude)
  • 3 lingurite Mustar 
  • dupa gust Sare de bucatarie 
  • 1 litru Ulei de floarea soarelui 

Mod de preparare:


Pentru baza salatei:
 
Curata toate legumele de coaja si spala-le. Spala carnea si portioneaza in bucati mai mici.

 
Pune la fiert legumele si carnea in apa cat sa le acopere. Adauga si sarea.
 
Cand intra furculita cu usurinta in legume, sunt fierte. Lasa la racit. 
 
Taie legumele si carnea cubulete, inclusiv gogosarii si castravetii murati.


Pentru maioneza:
 
Prepara maioneza astfel: amesteca galbenusurile cu sarea si mustarul si mixeaza la viteza mare, incorporand treptat uleiul. La final, maioneza trebuie sa fie ferma, fara sa alunece din castron, daca il intorci invers.


Asamblare:
 
 Amesteca totul, daca este necesar mai adauga sare, presara un praf de piper si apoi orneaza salata in functie de inspiratie.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!