Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Sunteti pregatiti sa incercati un preparat cu adevarat savuros? Am pregatit un cotlet fraged de porc in sos cremos de ciuperci aromate alaturi de o delicioasa garnitura de cartofi violet. Acest preparat va ofera o experienta culinara deosebita, texturi variate, gusturi echilibrate si arome fine!
Cotlet de porc in sos de ciuperci si cartofi violet |
cotlet de porc
ceapa alba
usturoi
sare
piper
unt
vin alb
smantana dulce
ulei de floarea soarelui
ciuperci champignon
cartofi violet
- Mod de preparare:Se pregateste cotletul de porc intr-o tigaie incinsa cu putin ulei, pe ambele parti cate 2 minute.Cartofii violeti se pun la fiert, ulterior se amesteca cu patrunjel si unt.Ceapa alba impreuna cu usturoiul se trag la tigaie, se calesc putin, dupa care se adauga ciupercile, se condimenteaza si se lasa la calit si ulterior se adauga smantana dulce.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.