Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Ciorba de legume

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 Ciorba de legume, o reteta de ciorba simpla si gustoasa. Gata in 25 de minute, potrivita pentru o masa usoara si sanatoasa.
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Ingrediente:
  • 1/2 buc conopida medie
  • 2 buc cartofi
  • 1 buc morcov ras
  • 3 l apa fierbinte
  • cozi si frunze de telina
  • 1 buc morcov taiat cubulete
  • 1 buc ardei gras rosu
  • putin ardei gras verde
  • 100 g mazare
  • 1 buc pastarnac
  • 250 g rosii pasate
  • 50 ml ulei
  • 1 buc ceapa tocata
  • 1 lingurita leustean uscat
  • cateva boabe de piper
  • patrunjel
  • dupa gust sare

MOD DE PREPARARE:

Taiem cartofii dupa care desfacem buchetelele de conopida.
Tocam patrunjelul si ceapa dupa care taiem cubulete morcovul si pastarnacul.
Taiem cozile de telina iar ardeiul gras il vom taia in fasii. Dam pe razatoare cel de-al doilea morcov.
Punem uleiul intr-o oala iar cand acesta este incins adaugam ceapa tocata.
Adaugam si morcovul ras. Punem putina sare si amestecam.
Lasam totul la foc pentru 2-3 minute.
Punem apa fierbinte iar la primul clocot adaugam boabele de piper, leusteanul uscat si cubuletele de morcov.
Punem si pastarnacul si cozile de telina.
Dupa 5 minute adaugam ardeiul gras, cartofii si conopida.
Dupa aproximativ 10 minute, adaugam mazarea si rosiile pasate.
Lasam ciorba la foc pentru inca 7-8 minute dupa care potrivim de sare.
Stingem focul si presaram patrunjel. Ciorba de legume se poate servi cu smantana sau in forma simpla. Pofta buna la ciorba de legume!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!