O portie de ciorba de legume cu (oase,costite) afumata n-as putea refuza niciodata. Reteta mea este
simpla, delicioasa si usor de preparat, are un gust grozav de la afumatura.
Ciorba de Legume cu Afumatura
Ingrediente:
Ciorba de Legume cu Afumatura
~afumatura (oase,costite)
~1/2morcovi
~ceapa
~ardei gras
~1/2cartofi
~brocoli
~conopida
~sare
~piper
~patrunjel verde
Modul de preparare:
1. Curăță legumele,le spălați si le tocati cubulete.
2. Le puneti la călit intr-o oala in putin ulei si le lăsați până se înmoaie.
3. După ce s-au înmuiat puneti o cana de apa, adaugă și afumatura (oasele sau costitele).
4. Mai puneti apa cat sa le acopere si le lăsați la fiert la foc mediu.
5. După ce aproape au fiert toate adăugați si cartofi tăiați cubulete.
6. Mai lăsați vreo 10 minute la foc iar cand sunt fiert cartofi, potriviți de sare, piper adăuga patrunjelul tocat mărunt - ciorba o puteti servi cu smântână si ardei iute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.