Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Deliciosi acesti ficatei. Sunt
fragezi, iar sosul este aromat si usor dulceag. Daca vrei ceva rapid si
bun, iti recomand cu drag aceasta reteta.Ficat prajit cu sos de ceapa si ciuperci
Mod de preparare:
- Ficatul
se spala bine si se portioneaza in bucatele mai mici, daca trebuie.
Ciupercile se spala si se taie feliute, ceapa se curata, se spala si se
taie inele, usturoiul se curata si se taie nu foarte marunt.
- Totul, cu exceptia sarii si a usturoiului, se pune la prajit in ulei incins cu capacul pus. Din cand in cand se amesteca.
- Dupa ce zeama scade si ficatul este rumenit, se adauga usturoiul si se mai lasa la prajit inca 5 minute.
- La urma, se da sare, sau fiecare isi pune cata sare doreste, in farfurie.
- Sarea intareste ficatul, de aceea nu se pune in timpul prepararii.
- Se serveste ca atare sau cu cartofi prajiti si parmezan ras.
- Ficatul
se spala bine si se portioneaza in bucatele mai mici, daca trebuie.
Ciupercile se spala si se taie feliute, ceapa se curata, se spala si se
taie inele, usturoiul se curata si se taie nu foarte marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.