Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Rețeta ideală pentru un prânz copios, alături de condimente asortate. Îți recomandăm să
încerci să pregătești o rețetă de friptură de vitel la Multicooker. Iată cum!
Ingrediente:
Rețetă friptură de viţel |
Ingrediente:
- 1 kg carne de vițel
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 cepe mari
- 4 morcovi
- amestec de condimente pentru friptură
- 3 foi de dafin
- 200 ml vin roșu
- sare
- piper
Mod de preparare:
- 1. Feliaţi carnea de vitel şi bateţi feliile putin cu ciocanul de snitele, apoi condimentaţi-le.
- 2. Puneţi ulei in vasul aparatului Multicooker şi selectaţi programul FRY pentru 20 de minute.
- 3. După câteva minute adăugaţi apoi carnea si prăjiţi-o pe toate partile, întorcând-o cu spatula din dotare. Când s-a colorat suficient, scoateţi-o din vas şi adaugaţi ceapa.
- 4. Lăsaţi ceapa să se prăjească 5-6 minute, apoi adăugaţi morcovul, foile de dafin, vinul şi carnea.
- 5. Setaţi programul STEW pentru 2 ore.
- 6. La finalizarea programului, scurgeţi din lichidul format, si lăsaţi friptura să se rumenească setând programul FRY pentru 10 minute.
- După finalizare deconectaţi de la sursa de curent.
- Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.