Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Cartofi condimentați în stil chinezesc

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
 
Aceşti cartofi condimentaţi şi picanţi în stil chinezesc sunt gustoşi, săţioşi şi surprinzători.
Cartofi condimentați în stil chinezesc

Cartofi condimentați în stil chinezesc

Ingrediente:
  • 570 grame de cartofi cu miez auriu, tăiaţi în felii foarte subţiri
  • 4 linguri de sos de soia
  • 2 linguri de oţet din orez
  • 1 linguriță de zahăr
  • 1/4 linguriță curry
  • 3 linguri de ulei vegetal
  • 4 căţei de usturoi, curăţaţi de pieliţă şi tăiaţi în felii subţiri
  • 2 cepe verzi, tăiate în felii de 2,5 cm
  • 1 ardei iute, curăţat de codiţe şi tăiat în felii

Mod de preparare:

  • Lăsaţi cartofii la înmuiat în apă cu sare timp de 5 minute. Scurgeţi-i şi ştergeţi-i.

  • Preparaţi sosul: amestecaţi sosul de soia, oţetul din orez, zahărul şi fulgii de ardei roşu cu 1 lingură de apă într-un vas mic.

  • Înfierbântaţi uleiul vegetal într-o tigaie de fontă de 25 cm la foc iute timp de 5 minute sau până când uleiul sfârâie. Adăugaţi cartofii şi frigeţi-i, întorcând-i la aproximativ fiecare minut sau până când aceştia sunt moi încât pot fi înţepaţi cu furculiţa (aproximativ 4 - 6 minute).

  • Adăugaţi usturoiul, ceapa verde şi ardeiul iute în tigaie; prăjiţi timp de 60 de secunde până când usturoiul începe să îşi elibereze aroma.

  • Turnaţi sosul preparat şi amestecaţi bine. Prăjiţi, întorcând des cartofii, timp de 1 - 2 minute sau până când cartofii au absorbit sosul.

Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!