Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html
Iata o reteta de ciorba de rosii cu galuste din gris care este ideala pentru sezonul cald. Aceasta ciorba de rosii este foarte sanatoasa si racoroasa. In plus, poate fi consumata si rece, la fiecare ora din zi.
Ciorba de rosii |
rosii proaspete foarte coapte,
2 ceape,
2 morcovi,
ulei,
doua oua,
gris,
patrunjel,
sare dupa gust
Mod de preparare:
Decojiti rosiile si le tocati cubulete. Ceapa si morcovul se curata, se
spala si se toaca marunt iar apoi se pun la fiert in apa rece, cu sare.
Cand zarzavatul este aproape fiert se adauga si rosiile taiate cu 1,2
linguri de ulei. Intr-un castron se fac galustile din 2 oua batute bine
cu un praf de sare si cu gris adaugat in ploaie. Dupa ce compozitia este
gata, se lasa putin sa creasca grisul iar apoi se adauga galustile cu
lingurita in oala cu ciorba, la foc mic. Cand galustele sunt gata, se
adauga in ciorba si verdeata spalata si tocata marunt.
Ciorba de rosii se prepara foarte repede si este foarte gustoasa si aromata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.