Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Vinete umplute cu carne (Karniyarik)

Retete si gust

Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - https://retetesigust.blogspot.com/p/blog-page_1.html 

Vinete umplute cu carne sau Karniyarik, o reteta turceasca cu o savoare deosebita, o reteta de vara, pe care o recomand cu drag. Vinetele pregatite astfel sunt absolut delicioase.

Vinete umplute cu carne (Karniyarik)

Vinete umplute cu carne (Karniyarik)

Ingrediente:


10 vinete potrivite
1 kg carne tocata
1 ceapa
3 catei usturoi
1 ardei gras
2 linguri bulion
4-5 rosii 
1 legatura patrunjel verde
sare, piper
ulei de masline


Mod de preparare:

Alegem cateva vinete nu foarte mari.
Le spalam, indepartam coditele si taiem o fasie deasupra, pe lungime.
Scobim vinetele cu ajutorul unei lingurite si tocam cubulete mici miezul scobit.
Tocam marunt ceapa si usturoiul iar ardeiul il taiem cubulete. Le sotam pe toate in cateva linguri de ulei de masline.  Adaugam miezul vinetelor si le lasam pana se inmoaie. 
Adaugam carnea tocata, bulionul, o rosie taiata cubulete, sarea si piperul si lasam la foc mic sa fiarba incet pana carnea este gatita.
Prajim vinetele in ulei pe toate partile.
Asezam vinetele in tava. 
Punem in fiecare vanata umplutura de carne.
Asezam pe fiecare vanata felii de rosii.
Dam la cuptor pentru 30 minute la 180 grade. Presaram patrunjel tocat din abundenta. Optional se pot servi cu iaurt.
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!