Buna bucatarule , bine ai venit | Autentificare | Inregistreaza-te | Ai nevoie de ajutor?
Introdu-ti numele de utilizator si parola pentru a te autentifica.Dupa autentificare poti sa trimeti comentariul tau.

Sustine-ma

DACA CREZI,!!!
- ca ma sustii,
pune acest banner pe site/blog.
Retete si gust
Notă - să-mi spuneți în comentariu, dacă ai pus benerul meu
.
Nu uitați codul banner
Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Retete si Gust

Aici gasesti cele mai gustoase retete, imbunatatite, a mincarurilor de zi cu zi, din bucataria traditionala Romaneasca.

Urmariti-le...Urmariti-le...Urmariti-le...

Pulpa de miel cu mere coapte picante

Retete si gust
Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Acum cand este Pastele si cuptorul functioneaza la capacitatea maxima. Cam asa am invatat eu sa fac pulpa de miel. Ce este mai usor decat sa prepari o pulpa de miel pe care o vei servi celor dragi.
Pulpa de miel cu mere coapte picante

Pulpa de miel cu mere coapte picante

  • 1,5 kg Pulpe de miel
  • Sare de mare dupa gust
  • Piper negru macinat dupa gust
  • Maghiran dupa gust
  • Ulei de floarea-soarelui cat cuprinde
  • 2 linguri Ulei de masline extravirgin
  • 125 g Nuci prajite
  • Verdeturi aromate dupa gust
  • 0,5 buc Busuioc
  • 40 g Unt cu sare de mare
  • 2 linguri Gelatina alimentara
  • 4 linguri Suc de mere
  • 4 buc Mere rosii

    Mod de preparare:

    Se spala pulpa de miel, se usuca cu un servet si se indeparteaza grasimea si tendoanele. Carnea se freaca de jur imprejur cu sare, piper si maghiran. Se pune in tava inalta unsa cu ulei si se lasa 50 de minute in cuptorul preincalzit la 200 °C. Se intoarce pulpa pe cealalta parte, se stropeste cu ulei de masline si, in functie de marime, se mai lasa la cuptor inca 50-75 de minute.
    Intre timp se culeg frunzulitele de busuioc. Se toaca grosier impreuna cu nucile. Se amesteca cu combinatia de 8 verdeturi si cu untul moale, se sareaza si se pipereaza. Se spala merele si se scoate casuta de samburi. Se umple cu amestecul de nuca. Se aseaza in tava, langa pulpa, si se mai lasa la cuptor cca. 40 de minute.
    Se hidrateaza gelatina, apoi se incalzeste si se amesteca cu sucul de mere. Cu acest sos se ung pulpa si merele cu 10 minute inainte de a le scoate din cuptor. Pulpa se lasa putin sa se odihneasca, apoi se taie felii si se serveste cu merele coapte.
    Sfat: Coaceti cartofii cu rozmarin. Pofta buna!
Retete si gust

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.

Bine ati venit
Pe Retete si Gust

Comunitatea membrilor
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Printfriendly


Publicitate cu noi



Respectele mele pentru: "Vizitati acest blog!"
Retete si gust

Horoscop culinar

Uita-te pe
"Horoscop culinar"
, daca vrei - Dulciurile tale prferate - AICI!