Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Cui ii place snitelul din piept de pui? Dar pastele? Noua da,.Asa ca am trecut la treaba. Snitel, paste si sos de
rosii aromat, mozzarella deasupra. Pot sa va spun ca este delicioasa
aceasta combinatie
Snitele din piept de pui cu sos de rosii si paste |
Ingrediente:
500 grame piept de pui | |
2 bucati oua | |
100 grame pesmet | |
100 grame faina | |
dupa gust sare/piper | |
30 grame parmezan ras | |
800 grame sos de rosii | |
450 grame paste | |
250 gramemozzarella
Mod de preparare:
Prima data pregatim carnea, o felie la o grosime de 0.5 cm. Apoi o
batem putin cat sa devina mai frageda, o condimentam cu sare si piper.
Pregatim in farfurii separate pesmet, faina si ou. In farfuria cu pesmetul adaugam si parmezanul ras, in cea cu oul putina sare. Punem la foc o tigaie incapatoare cu ulei si in timpul in care uleiul se incalzeste, trecem pieptul de pui prin faina, ou si la final pesmet. Prajim snitelul pe ambele parti pana devine auriu, il scotem pe o farfurie tapetata cu hartie absorbata, pentru excesul de ulei . Acum punem apa la fiert pentru paste si preincalzim cuptorul. Intr-un vas termorezistent punem putin ulei de masline, apoi sosul de rosii, snitelele iar deasupra mozzarella. Dam la cuptor pana ce mozzarella este topita de tot si sosul fierbe. Intre timp fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgem si presaram putin ulei de masline peste ele. La final intr-o farfurie punem paste, sos de rosii si snitelul , enjoy ! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.