Va asteptam cu drag sugestii cu retete pe care doriti sa le publicam pe blog. Folositi acest link - Adauga reteta ta.
Cateva legume, cascaval, oua si carnati? O bunatate! Cu siguranta o sa fie adorata de toata familia si in plus, se poate manca si rece la pachet si va fi la fel de delicioasa.
Sufleu de legume cu carnati |
Ingrediente:
2 dovlecei,
750 g rosii,
4 oua,
250 g cascaval,
250 g paine,
400 ml lapte,
3 linguri unt,
4 carnaciori tip cabanos,
sare, piper, cimbru,
750 g rosii,
4 oua,
250 g cascaval,
250 g paine,
400 ml lapte,
3 linguri unt,
4 carnaciori tip cabanos,
sare, piper, cimbru,
Mod de preparare:
Painea se taie felii si se pune la inmuiat in lapte, 10 minute.
Rosiile se pun in apa fiarta, pentru a le inlatura cu usurinta pielita, si apoi le taiem felii. Cascavalul, dovleceii, cabanosii, se taie in felii.
Intr-o tava tapetata cu unt se aseaza un strat de paine inmuiata peste care se pune un rand de rosii feliate, sare, piper, cimbru, dupa care urmeaza un strat de cascaval, carnatii cabanosi si dovlceii. Se continua operatiunea pana se termina ingredientele. Ultimul strat pe care il pune, trebuie sa fie de rosii. Ouale se amesteca cu cascaval ras, sare, piper si se toarna totul peste rosii. Se mai pun bucatele de unt, deasupra si se da totul la cuptor pentru 45 minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Spune-ti parerea si/sau propune imbunatatiri, despre/la acest articol.
Multumesc pentru comentariul tau.